De Hippe Doos

Het concept van De Hippe Doos is ontstaan na mijn ervaringen met de welbekende cadeauboxen, die je tijdens je zwangerschap gratis bij verschillende winkels kan aanvragen. Tijdens mijn eerste zwangerschap verheugde ik mij enorm op het uitpakken van deze boxen. Echter zaten er voornamelijk reclamefolders en kortingsbonnen in. Ik miste persoonlijke tastbare producten waar ik echt enthousiast van werd.

Zo ontstond het concept: “De Hippe Doos”. Een cadeaubox boordevol mooie, hippe en vooral tastbare producten voor ouders (to be) en hun baby. Een cadeaubox waar iedereen blij van wordt en een feestje is om uit te pakken.

Samen met de leukste (kleine) ondernemers, stel ik verschillende edities samen. Veel van deze webshops maken de items zelf. Dit maakt De Hippe Doos uniek en persoonlijk. Elk item wordt mooi ingepakt, wat het uitpakken van De Hippe Doos extra leuk maakt.

De verkoopprijs van De Hippe Doos is altijd 70-75% lager dan de totale verkoopwaarde van de inhoud, heeft een nieuw of terugkerend thema én een beperkte oplage. Zo blijft De Hippe Doos uniek en verrassend.

© 2017 - 2024 De Hippe Doos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel