DE HIPPE DOOS© BLACK BOX SMALL, MEDIUM & LARGE

Jaa! Het is weer Black Friday!! En nu? Na lang twijfelen om mee te doen aan de Amerikaanse rage van de Black Friday; No Black Friday of Yes Black Friday?! De Hippe Doos© heeft last minute tóch besloten om toffe Hippe Cadeaudozen te maken, waar wij ook zó goed in zijn! Yaaaayy, Friyayyy!!

Speciaal voor de Black Friday hebben wij een Black Box samengesteld met 3 verschillende maten: Small - Medium & Large. Zodat er voor iedereen een leuke Hippe Doos te bestellen is. De Black Boxen zitten zoals altijd weer boordevol leuke cadeautjes voor tijdelijk alleen vandaag éxtra scherpe prijzen!!

In de Black Box Small versie hebben we een toffe cadeaudoos samengesteld voor jouw kleintje.
Geef tijdens het afrekenen aan wat het geslacht en de maat van jouw kleine is en dan wordt deze leuke surprisebox gepersonaliseerd samengesteld.

In de Black Box Medium hebben we naast een toffe cadeautjes doos ook nog eens een mogelijkheid aangeboden om een cadeautje uit onze Kraamcadeau Winkel uit te kiezen naar keuze. Hiervoor krijg je een unieke kortingscode t.w.v. € 15,00. Is jouw item goedkoper, dan heb je mooi een extra korting op deze Black Box. Is het product duurtder, dan betaal je het verschil extra bij.

In de Black Box Large doen we er nóg een stapje bovenop! Je mag nu een cadeautje uit onze Kraamcadeau Winkel uitkiezen t.w.v. € 25,00. En opnieuw gelden dezelfde spelregels: Is jouw item goedkoper, dan heb je mooi een extra korting op deze Black Box. Is het product duurtder, dan betaal je het verschil extra bij. 

Heb je nog speciale wensen in jouw cadeaudoos? Meld dit dan even tijdens het afrekenen in het opmerkingsveld. 
Heb je vragen op/of aanmerkingen? Dan mag je altijd even mailen naar: info@deHippeDoos.nl

Of via whatsapp: 06-46178806

© 2017 - 2020 De Hippe Doos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel