Navigatie

HOE IS HET IDEE VAN "DE HIPPE DOOS©" ONTSTAAN?

Het idee van De Hippe Doos is ontstaan door onvrede over de zwangerschapsdozen die beschikbaar waren tijdens de zwangerschap van de oprichtster van De Hippe Doos©. Deze dozen waren in haar ogen vooral een verspilling van materiaal (veel flyers o.a.) en zaten vol (goedbedoelde) artikelen die helemaal niet tastbaar waren. Deze artikelen belandde dan ook onderin de la als reservemateriaal.

Toen kwam er een idee en werd er bedacht hoe gaaf het zou zijn dat je,  als je zwanger bent of net bevallen, de ultieme giftbox krijgt met allerlei trendy en hippe spullen voor de baby en mama. Dat dit niet geheel gratis kan dat werd al snel duidelijk, maar konden webshops samenwerken om het tegen een zeer gereduceerd tarief op de markt te zetten? Ja dus! Dit bleek een succes en heel erg welkom bij webshops die plaatsing in de zeer dure en bekendere zwangerschapsdozen niet konden betalen maar wel hun producten graag laten zien bij het juiste publiek. En zo werd de eerste De Hippe Doos© geboren.

 

UIT HOEVEEL DOZEN BESTAAT EEN EDITIE EN WANNEER WORDT DEZE VERNIEUWD?

We proberen iedere maand een nieuwe Hippe Doos uit te brengen met iedere maand weer nieuwe spulletjes!

 

KOMEN ER OOK ANDERE THEMA'S UIT DAN ALLEEN VOOR ZWANGERE EN/OF BABY'S?

Jazeker!! Vandaar dat wij een algemene naam hebben gekozen! Op deze manier kunnen we ook met andere thema's gaan werken. Denk hierbij aan een WOON editie, BEAUTY editie, FASHION editie of een WEDDING editie. We zijn begonnen met een BABY editie omdat wij hierin zelf al actief zijn.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2018 De Hippe Doos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel